Telecinco ha acomiadat un dels seus presentadors més populars: Javier de Hoyos. Era l'últim vestigi que quedava a Telecinco de l'univers Sálvame, l'únic presentador de Socialité que va seguir a l'equip quan van fulminar tots els contractes amb la productora de Sálvame La Fábrica de la Tele. Van fer fora María Patiño i Núria Marín de Socialité però es van quedar amb l'únic presentador masculí del programa dels caps de setmana. Va començar-hi l'any 2017 fent de reporter, va ser-ne presentador i va acabar fent de director. Quan el magazine se'l queda la productora de Cristian Gálvez el passat mes de gener, van decidir mantenir-lo. Ha durat cinc mesos.

Javier de Hoyos acomiadat, Telecinco
Javier de Hoyos acomiadat, Telecinco
Javier de Hoyos acomiadat de Telecinco
Javier de Hoyos plora veient-se de presentador, acomiadat de Telecinco

No han volgut aclarir si ha estat ell qui ha marxat o ha estat la nova productora que l'ha fet fora. Sembla que marxa a fer el nou Sálvame amb els seus ex-caps a Ten. Aquest cap de setmana han canviat moltes coses del programa: decorats, logo, han afegit un co-presentador desconegut a María Verdoy... i quedava l'últim canvi, el més important: la persona que decideix els continguts. Ara sí comença el nou Socialité. De Hoyos té una limitada experiència televisiva amb 33 anys. Va ser una aposta personal d'Óscar Cornejo, que ara el recupera pel nou Sálvame. a Ten. Ha estat el comiat més estrany de la història de la televisió. Els seus companys i amics li havien preparat un vídeo divertit de 5 minuts amb imatges dels seus sis anys a Socialité i Javier de Hoyos no parava de plorar mirant un vídeo divertit. Eren plors però no d'emoció sinó d'autèntica pena. Costa recordar algú que es passi veient un vídeo plorant durant 7 llargs minuts. Aquest fragment reflecteix un gran desconsol. Vídeo:

María Verdoy plorant i De Hoyos plorant, Telecinco
María Verdoy plorant i De Hoyos plorant, Telecinco

Ha plorat tant que en tornar del vídeo divertit qui plorava era la presentadora  María Verdoy que ha conviscut amb De Hoyos cinc mesos, de gener a maig. El programa li ha dedicat en el vídeo de comiat el malnom de Javier de Lloros per les moltes vegades que el periodista ha plorat en directe: quan va explicar que la seva mare patia una malaltia, quan va reconèixer que gràcies a Socialité va descobrir la seva orientació sexual, quan va comunicar que es casava amb el seu nòvio Carlos... Ha marxat en coherència: plorant. 

Qui plora de debò  a Telecinco són els directius als despatxos. Res nou els funciona i tots aquests canvis a Socialité al juny volen dir que els resultats d'audiència no són bons. La nova Telecinco post Sálvame s'ha ensorrat. Amb la ironia que l'únic programa que va bé és Supervivientes, el del presentador de Sálvame que Telecinco també volia fer fora: Jorge Javier Vázquez. Hi ha un estat de nervis pel gran malson de Telecinco: que el nou Sálvame a la cadena minoritària Ten acabi superant-los en audiència. Si això passa, les llàgrimes inacabables de Javier de Hoyos semblaran curtes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!