El casament de l'any per a l'aristocràcia espanyola ha arribat. El futur duc d'Alba, net de la duquessa Cayetana, és el jove Fernando Fitz-James Stuart i s'ha casat al Palau de Liria de Madrid amb Sofía Palazuelo. Els nuvis no han venut les fotos a cap revista i han penjat diverses fotos del vestit de núvia d'ella i de l'uniforme de gala de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla d'ell:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madame! (@madameei) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TELVA (@telva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @moimoibcn on

El vestit de la núvia vist del dret, del revés i de perfil. El més pintoresc de la boda és la llista de convidats. De la reina cap avall, el més granat de la dreta espanyola:

sofia boda alba gtres

GTRES

esperanza aguirre bodA EFE

agatha ruiz de la prada boda efe

carmen posadas boda efe

EFE

La reina Sofia va sola a tots els actes públic i privats, ara que el rei Joan Carles està apartat de tota l'agenda de Zarzuela per sospites de corrupció. Els reis eren a París amb els Macron i han enviat l'emèrita. Esperanza Aguirre fugia d'un plató de Telemadrid quan se la preguntava sobre el condemnat Rodrigo Rato i ara sabem que tenia hora a la perruqueria a empolainar-se pel casament. Ágatha Ruíz de la Prada és una habitual dels saraus i ha triat un vestit més discret que la senyera o la rojigualda que té a l'armari. I Carmen Posadas, escriptora, ha tingut la mala sort de triar un vestit molt semblant al de la dissenyadora. Totes dues han estat parella de representants de la dreta madrilenya: Pedro J. Ramírez i Mariano Rubio. 300 convidats al Palau de Liria. La núvia no ha sortit a ballar descalça com la irrepetible Cayetana. Fa exactament 7 anys:

cayetana alba duquessa boda 2011 gtres

GTRES

Una de les principals fortunes d'Espanya ja té el següent duc d'Alba casat, dies després que la seva cosina Cayetana, filla d'Eugenia i Fran Rivera fes  una festa d'adolescents pels seus 18 anys. L'aristocràcia no para quieta. Molt a celebrar.