Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han arribat a un acord de divorci que firmaran el proper mes de juny quan Irene Urdangarin sigui major d'edat. D'aquesta forma no hauran d'anar a judici ni implicar cap dels seus fills en el procés. Sens dubte, segons el periodista Juan Luis Galiacho, les clàusules que s'haurien firmat beneficiarien considerablement l'exduc de Palma, i és que la germana de Felipe, assessorada per Joan Carles I, vol agrair-li el seu silenci de no haver-la implicat en el cas Nóos, ni a ella ni al seu pare. Encara que sembla un disbarat, la infanta li pagarà una mensualitat indefinida, es parla de 25.000 euros, encara que seria massa, ja que la germana d'Elena es quedaria sense sou. D'altra banda, també li abonaria una indemnització de dos milions d'euros per rebutjar un llibre sobre la seva vida i la de la seva dona, i posaria al seu nom algunes de les seves propietats a la costa francesa.

La infanta Cristina també es farà càrrec de pagar de la seva butxaca l'escorta, privilegi que perdrà quan firmi el divorci. A més, també sufragarà les despeses de viatges i dietes quan vagi a veure els seus quatre fills.

Iñaki i Ainhoa a la platja
Iñaki i Ainhoa a la platja

La infanta Cristina no vol que els seus fills es relacionin amb Ainhoa Armentia

Precisament, són aquests quatre fills els que tindrien menor relació amb el seu pare, especialment Miguel i Irene. Els dos més joves li van donar l'esquena a Iñaki Urdangarin després de conèixer per la premsa la infidelitat a la seva mare i veure'l amb una altra dona, Ainhoa Armentia.

En l'acord de divorci hi hauria una clàusula sobre la nova parella de l'exduc de Palma. Ara per ara, Ainhoa Armentia no podria conèixer els quatre fills d'Iñaki i la infanta. Així com tampoc no conviure-hi. Sempre que l'exjugador d'handbol vulgui veure'ls haurà de venir en solitari.

Ainhoa Armentia
Ainhoa Armentia

Molt s'ha parlat aquests dies d'un futur casament quan els dos tinguin el divorci firmat, però ara per ara són rumors. Encara que els dos tenen molta il·lusió per fer un projecte en comú. De moment tampoc no viuen sota el mateix sostre. Ainhoa tampoc no vol ajuntar els seus fills amb Iñaki perquè es troben en l'època adolescent. També s'ha parlat d'embaràs. Els fills d'Iñaki han parlat amb el seu pare per deixar-li clar que tot això seria un disbarat.

Els dos tenen fills dels seus respectius matrimonis, ell quatre i ella dos, i tenen una edat en la qual quedar-se embarassats seria de risc. Així que no és una cosa que estigui en les seves ments. Només volen gaudir l'un de l'altre.