El Periódico ha publicat aquest diumenge un article en què s'assenyala el patrimoni del president Carles Puigdemont, els consellers i els alts càrrecs de la Generalitat, amb dades extretes del portal de Transparència. A més, el diari també s'imagina les "multes elevades" a les quals s'enfrontarien si fossin condemnats per desobediència i malversació pel referèndum. 

L'article sobre el patrimoni neix a partir de la polèmica entrevista a l'exconseller Jordi Baiget a El Punt Avui, que va acabar provocant-ne la destitució, en la qual assegurava que patia pel seu patrimoni a causa del procés. Segons les dades públiques de la Generalitat del mes de juny, el patrimoni de Baiget està estimat en 228.255,91 euros (99.542,17 en béns immobles i 128.713,22 euros en altres béns).

Diversos usuaris han volgut expressar la indignació a través de Twitter. Critiquen que, d'aquesta manera, el diari tracta d'intimidar els membres del Govern i els alts càrrecs de la Generalitat.

El director d'El Periódico, Enric Hernández, s'ha defensat assegurant que "en Jordi Baiget va explicitar un debat obert dins del Govern" i que "les dades que publiquem estan a l'abast de tothom a la web del Govern".