Durant molt de temps va circular el rumor que Xavier Garcia Albiol no vivia a Badalona, ciutat de la qual en va ser alcalde durant una legislatura. L'acusació va aixecar molta polèmica i ell sempre va desmentir-la rotundament. La pressió va ser tanta que, en un moment donat, va arribar a reconèixer haver viscut al seu pis del barri de Les Corts mentre es realitzaven unes obres al seu domicili badaloní. Temps després es va saber que disposava d'un pis al centre de la ciutat amb unes molt bones vistes i es va donar com a bo que aquell era el seu domicili habitual. Fins avui.

El líder del PP català ha volgut demostrar que la cassolada que s'ha produït a Barcelona a les 9 de la nit, coincidint amb el missatge de Carles Puigdemont, era una protesta contra el president. Per confirmar-ho, ha fet una piulada que incloïa un vídeo on se sentia el soroll de les cassoles. 

Doncs bé, si s'observa detingudament la imatge, es pot veure clarament que el lloc des d'on està gravat el vídeo és exactament la zona de Les Corts on al seu moment es va dir que hi vivia. Ho demostra el característic edifici que es veu al fons, a l'altra banda de la Travessera de les Corts. Per tant, no és fàcil deduir que si disposa d'unes imatges gravades des d'aquell pis a l'hora de sopar, una persona molt pròxima a ell té accés a aquest pis. Tan pròxima que a les 21.08, hora de la piulada, aquesta persona ha tingut temps de gravar el vídeo, enviar-l'hi, ell ha tingut temps de veure el missatge i el vídeo i fer la piulada. 

Això en el cas que encara continuï vivint a Badalona, com sempre ha mantingut. Si, pel contrari, viu a Barcelona, com molta gent sospita, llavors és molt probable que el vídeo l'hagi gravat ell i que ell mateix s'hagi delatat per voler demostrar que la ciutadania protestava contra Carles Puigdemont.