L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha carregat contra el seu predecessor i líder del PP Català, Xavier García Albiol, arran de les declaracions sobre “l’odi a Espanya” que suposadament s’inculca als nens catalans.

En un seguit de tuits, Sabater ha lamentat les “aberracions” d’Albiol, de què assegura que té la “mania” de “trencar societats, dividir la població i fer que s’enfrontin els veïnats”:

L’alcaldessa assegura que Albiol ha intentat trencar la “cohesió” tant entre classes populars de diferents orígens, com entre distints pobles de l’Estat. Segons ella, per “distreure’ls” dels vertaders culpables:

En aquest sentit, Sabater ha volgut deixar clar que Albiol tira de la “mentida” i la manca d’escrúpols per “crear odi” i “destruir”, amb què acabaria cometent “actes propis de ser tipificats com a delictes d’odi”:

Sabater també ha criticat que darrerament Albiol “s’ha ingerit políticament” en els cossos policials, a més d’”escopir” mentides contra el professorat i les comunitats educatives.

Per acabar, la alcaldessa ha acusat Albiol d’haver abandonat Badalona: “Regidor simbòlic? És en realitat un regidor absent”, ha conclòs.