El Comitè de Competició ja ha pres una decisió sobre el llançament d'ampolles a Mestalla als jugadors del Barça. Després de la gran polèmica produïda ha deixat l'incident en una multa de 1.500 euros pel València per l'incompliment de l'article 101.2 del Codi Disciplinari de la RFEF.

La sanció, per tant, ha estat de les més lleus possibles. Amb la multa econòmica s'ha afegit una advertència de clausura de l'estadi en el supòsit que es reiterin els incidents. En la resolució s'explica com la penalització pel club valencianista ha estat reduïda gràcies al fet d'haver pres una sèrie de mesures preventives en matèria de seguretat i per les investigacions que han dut a terme.

Sense que sigui de precedent, també ha tingut preparat dards pel Barça i ha criticat l'actitud dels seus jugadors. Molta polèmica i el Comitè torna a obrir les ferides. "Sense que res justifiqui o empari la indecorosa reacció d'una sèrie d'energúmens, no ha de passar per alt el reprotxable comportament que mostren alguns jugadors del F.C. Barcelona a dirigir-se amb certs gestos i expressions cap al públic durant la celebració del gol que acabaven d'anotar. Tampoc constitueix precisament un exemple d'esportivitat l'exagerada reacció d'alguns jugadors del referit club que, sense haver-los arribat a assolir cap ampolla, simulen o fan veure de forma simultània haver estat colpejats igualment per un objecte molt més contundent que l'ampolla que arriba a un de sol d'ells".

El comunicat de la RFEF

Fes clic a la imatge per veure la resuloció del Comitè de Competició.