Mercadona continua imparable i ha presentat uns resultats amb 718 milions de beneficis i una facturació de 31.041 milions d'euros. L'efecte de la inflació s'ha notat en un increment de l'11% de la facturació, mentre que els beneficis son un 5,58% més que l'any passat. El president de Mercadona, que va fundar l'empresa l'any 1977, s'ha mostrat satisfet dels resultats. 

Oliver Blume

Oliver Blume

Després de dos anys en pèrdues, Seat ha aconseguit uns guanys de 33 milions d'euros gràcies al balanç positiu de Cupra.  El grup Volkswagen, dirigit per Oliver Blume, ha guanyat 14.867 milions d'euros, un 0,2% més que l'any 2021. CEO del grup des del passat mes de juliol, Blume va créixer professionalment a Porsche, fins que el Dieselgate li va fer ascendir a Volskwagen. 

Joan Martínez Alier

Joan Martínez Alier

Defensor del decreixement i l'economia ecològica, l'economista i columnista d'ON ECONOMIA Joan Martínez Alier ha sigut reconegut amb el prestigiós premi Holberg, atorgat pel govern de Noruega. L'organització del premi ha destacat, en el seu comunicat oficial, "la seva recerca innovadora en economia ecològica, ecologia política i justícia ambiental". L'economista de 84 anys i professor emèrit a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), de la Universitat Autònoma de Barcelona, recollirà el premi el pròxim mes de juny.