La multinacional Telefónica ha arribat a un preacord amb els sindicats sobre el que serà el primer conveni unificat per als 3.500 empleats de la corporació i les unitats globals que depenen d'ella. La companyia presidida per José María Álvarez-Pallete ha arribat a una resolució amb CCOO i UGT per a un increment salarial de fins al 7,5% per a aquells que no cobreix el conveni de Telefónica Espanya.

Jordi Clos

Jordi Clos

El Gremi d’Hotelers de Barcelona, presidit per Jordi Clos, celebra haver arribat a les 20.000 habitacions venudes cada dia del Mobile World Congress 2023 i admeten que són dades superiors a les que preveien. El congrés de telefonia mòbil, que va acabar aquest dijous, ha comptat amb més de 88.500 assistents que han generat un impacte de 350 milions d'euros. 

Gerard Piqué

Gerard Piqué

Gerard Piqué prepara aterrar el seu negoci de la Kings League a l'Amèrica Llatina. Mentre suma milers de seguidors, l'exjugador del FC Barcelona intenta recuperar els beneficis econòmics perduts amb el fracàs de la Copa Davis. Així doncs, Piqué arrossega una llista de negocis que han tancat o s'han abandonat per la manca d'èxit.