La nova presidenta d'Unespa, Mirenchu del Valle, s'ha proposat com a objectiu d'elevar el nombre de dones en els consells d'administració de les companyies d'assegurances. "Ens hem marcat el repte d'arribar a un 40% de dones en els càrrecs directius", es va comprometre aquest dijous la nova presidenta de la patronal de l'assegurança en el que suposa un bon missatge d'inici per començar a marcar les línies de la seva gestió.

Joaquín Pérez Rey

Joaquín Pérez Rey

El secretari d'Estat d'Ocupació, Joaquín Pérez Rey, va treure pit aquest dijous de les bones dades de l'atur i l'afiliació a l'abril. Encara que és veritat que els bons resultats venen condicionats per una Setmana Santa de rècord en activitat turística, just és reconèixer que els 128.824 nous afiliats l'abril en termes desestacionalitzats són la millor dada des que hi ha registres.

Chris Kempczinski

Chris Kempczinski

Tres franquícies de McDonald's han estat multades als EUA per tenir-ne 305 de menors d'edat treballant de manera il·legal, incloent dos nens de 10 anys. La cadena de menjar ràpid que pilota Chris Kempczinski hauria de tenir més control sobre les condicions de treball dels seus locals, per més que siguin franquícies.