L'aprovació per part del Govern de la Generalitat del decret sobre el règim electoral per a les 13 Cambres de Comerç de Catalunya, que reforça la identificació del vot electrònic en els processos electorals, suposa un pas necessari i positiu davant de la proximitat de la renovació dels plens camerales, amb tota probabilitat el setembre vinent, i aclareix qualsevol sospita sobre la validesa del vot electrònic en aquest procés, un avenç irrenunciable en els temps que corren.

Marc Murtra

Marc Murtra

L'adquisició de la firma Selex, especialitzada a dissenyar i produir sistemes d'ajuda a la navegació aèria per a clients a tot el món, permet a Indra potenciar el seu catàleg de productes com l'únic equip mesurador de distància (DME) certificat per la Federal Aviation Administration (FFA) dels EUA. L'operació, a més, suposa la porta d'entrada als EUA per a la companyia presidida per Marc Murtra, que operarà mitjançant la filial de nova creació Indra Air Traffic Inc.

James Morgan

James Morgan

El banc d'inversió nord-americana Morgan Stanley acaba de posar sobre la taula un ajustament de plantilla que afecta 3.000 empleats. El més cridaner, a més de la quantitat d'acomiadaments, és que és el segon ajustament de plantilla que duu a terme en tot just sis mesos, un moviment que no transmet cap tranquil·litat sobre la solidesa de la marxa de la firma.