Iberdrola dispara els seus beneficis en el primer trimestre. L'elèctrica que presideix Ignacio Sánchez Galán va guanyar en el primer trimestre de l'any 1.485 milions d'euros, un 40% més que en el mateix període de 2022, fins i tot malgrat el nou impost del Govern a les energètiques. La companyia millora els seus resultats a Espanya i el Regne Unit principalment i augmenta el seu resultat brut d'explotació fins a superar els 4.000 milions d'euros.

Maurici Lucena

Maurici Lucena

L'inici d'any de Aena ha estat radicalment diferent al d'un any enrere, quan el gestor aeroportuari encara va acusar els últims cops de cua de la pandèmia de covid. Fins al març d'aquest any, la firma que dirigeix Maurici Lucena va guanyar 133,6 milions d'euros davant les pèrdues de 41,7 milions que va registrar en el mateix període de l'any anterior. La companyia és ja a prop de tornar al benefici prepandèmia, ja que entre gener i març de 2019 va assolir els 136 milions d'euros.

Michael J. Roffler

Michael J. Roffler

L'últim protagonista de la crisi financera, First Republic Bank, ha perdut a prop d'un 92% del seu valor en Borsa des que va començar a patir els danys col·laterals de la caiguda de Silicon Valley Bank. L'entitat que lidera Michael J. Roffler es planteja vendre actius per valor de fins a 100.000 milions de dòlars després de patir una fuga de dipòsits de 104.000 milions de dòlars en tot just tres mesos.