Després de diversos mesos al capdavant de l'estratègia d'Inversions en Angels, el vehicle d'inversió de Juan Roig en Marina de Empresas, Marta Nogueras es posa al capdavant de l'ecosistema emprenedor de l'empresari valencià com a nova directora general de Lanzadera. Pren el testimoni de Javier Jiménez, que ha pilotat el naixement i la consolidació de Lanzadera com un dels principals polos generadors de talent empresarial, per obrir una nova etapa en què l'entitat ampliarà les seves instal·lacions per poder acollir més de mig miler d'empreses.

Víctor Rull

Víctor Rull

El grup lleidatà familiar Rull, responsable del disseny de les cuines industrials de grans xefs com la dels Hermanos Torres o Jeroni Castell, fa el salt a Madrid, una ciutat en la qual el grup que dirigeix Víctor Rull també tindrà ocasió de curullar les expectatives d'un bon nombre de cuiners amb estrella Michelin.

Christine Lagarde

Christine Lagarde

La d'aquest dijous probablement hagi estat una de les reunions de política monetària més complicades per a Christine Lagarde. Després de la crisi bancària desencadenada amb la fallida del SVB i el rescat de Credit Suisse, totes les mirades esperaven posades sobre ella un possible cop de volant en una espiral de pujada de tipus que, de moment, no ha aconseguit embridar la inflació a l'eurozona. Però la presidenta del BCE ha mantingut inalterat el seu full de ruta amb un altre pas de rosca que deixa els tipus en el 3,5%. Cert és que canviar els seus propis plans hauria llançat un missatge preocupant sobre la salut del sistema financer, però Lagarde s'hauria de replantejar els riscos sobre l'econonomía de mantenir aquesta estratègia en el futur.