Pau Relat (president de MAT Holding i de Fira Barcelona), Joaquim Uriach (conseller d’Uriach), Ignasi Rafel (director general de Talman Group) i Joan Sanfeliu (director general de Productos Montblanc) entren en el comitè executiu de la patronal Cecot que presideix Xavier Panés.

Des que Panés va arribar a la presidència de Cecot, el juliol de 2022, ha adoptat diverses decisions per renovar la governança d’aquesta patronal vallesana: primer, va nomenar quatre vicepresidències; després va incorporar els representants dels clubs professionals i comissions a la junta i, ara, ha fitxat quatre destacats directius per al comitè executiu.

Panés presentarà aquestes quatre incorporacions en l’assemblea general ordinària de Cecot convocada pel 26 de juny. Arran d’aquests canvis, el comitè executiu queda integrat per:

• President: Xavier Panés (Tecmesy Ibérica)

• Vicepresident: Francesc Roca (Finish Tint)

• Vicepresidenta: Núria Betriu (Pastisart)

• Vicepresident: Carlos Garriga (Grup Mikalor)

• Vicepresident: Toni Palet (Construccions Egara)

• Secretari: Oriol Alba

I pels vocals:

Paco Hoya (Hoya assegurances)

Jordi Parera (Top Cable)

Daniel Puente (DSL Enginyeria i Arquitectura)

Xavier Queralt (La FACT)

Ninna Torres (Panona Import)

Pau Relat (MAT Holding)

Joaquim Uriach (Uriach)

Ignasi Rafel (Talman Group)

Joan Sanfeliu (Productes Montblanc)

Les quatre noves incorporacions a l’executiva substitueixen a Manuel Jiménez, ja jubilat, Joaquim Bretcha, Ignasi Cusidó i Cristina Escudé que requerien assumir altres responsabilitats tant professionals com dins la mateixa organització patronal, segons precisa Cecot en un comunicat.

Pau Relat, president de MAT Holding, grup empresarial que compta entre les seves companyies amb Indústries Químicas del Vallès, Riegos Iberia (Regaber), Hidroglobal Tecnologías del Agua, Questia i Grupo VICAN. En l’àmbit institucional, ha estat president de l’AEPLA (Asociación Empresarial para la Protección de las Plantas) durant més de quatre anys, president de la Comissió d’Internacionalització de la Cambra de Comerç de Barcelona, durant vuit anys, i actualment presideix el consell d’administració de Fira de Barcelona.

Joaquim Uriach, conseller d’Uriach, empresa líder en el sector dels productes d'autocura de la salut (natural consumer healtcare) amb seu a Sant Cugat del Vallès. En l’àmbit institucional destaquen els quatre anys de tresorer a l’IEF (Instituto de la Empresa Familiar) i, actualment, és president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

Ignasi Rafel, soci de Talman Group, empresa de consultoria estratègica orientada a desenvolupar i transformar companyies mitjançant els seus directius i òrgans de govern.

Joan Sanfeliu va començar la seva trajectòria professional a Nestlé i posteriorment ha desenvolupat càrrecs directius en diferents empreses de l’àmbit de la consultoria empresarial i financera, entre els quals destaca Cluster Consulting, Sigma Partners o Abantia. Fa 21 anys que dirigeix l’empresa Productos Montblanc, dedicada a la fabricació de derivats de cautxú. En l’àmbit institucional forma part de la junta del Club d’Empresa Familiar d’Esade Alumni i també és membre de la junta de la Real Federación Española de Vela, com a tresorer.