El consell de direcció de CaixaBank ha aprovat el nomenament d'Anna Canela com a nova consellera delegada de imaginBank, la banca online de l'entitat financera. Canela és una directiva vinculada a imaginBank des de la seva creació, el 2016. Substituirà en el càrrec Benjamí Puigdevall, que deixa l'entitat per decisió pròpia per emprendre projectes personals, segons un comunicat emès aquest dijous per CaixaBank.

Actualment, Anna Canela era responsable de creixement i expansió de imaginBank, labora que exercia des de fa cinc anys. Anteriorment, va ser responsable de vendes digitals i segments en CaixaBank Digital Business, formant part de la posada en marxa de imaginBank el 2016 i de l'equip que va dirigir el seu rellançament com a plataforma digital el 2020 sota la marca imagin. La nova CEO d'imagin és enginyera superior de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), així com Master of Science in Business Administration per la RWTH Aachen University – Business School.

Per la seva part, Benjamí Puigdevall es va incorporar el 2001 a CaixaBank Digital Business i fa quatre anys va ser nomenat conseller delegat de imaginBank, on "ha contribuït des del seu llançament a reforçar el lideratge de la plataforma digital", destaca el comunicat.

L'objectiu de imaginBank com una plataforma digital de serveis financers, creada per poder realitzar tota l'operativa exclusivament a través d'una app de mòbil i amb un clar enfocament cap al públic jove, s'ha reportat un nombre de 4,2 milions d'usuaris que actualment formen la comunitat d'imaginers. L'operativa és exclusivament mobile (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l'usuari.

Bizum per a joves

Dins de la gamma de serveis dirigits als estalviadors més joves, imaginBank ha llançat aquest 2024 l'operativa de Bizum en la seva aplicació per a adolescents imaginTeens. Els menors a partir de 14 anys poden activar aquest servei des de l'app de imaginTeens.

Una vegada activat, els menors podran rebre i enviar diners a través de Bizum, amb límits operatius que s'han adaptat a l'edat d'aquest col·lectiu. Amb aquesta novetat, imagin complementa els seus serveis per a adolescents i amplia l'oferta de imaginTeens, l'app dirigida als joves d'entre 12 i 17 anys.

CaixaBank potencia la plataforma com "un estil de vida" que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden als seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, amb una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes.