Les empreses de casa nostra tenen un paper molt important i els stands s'han convertit en autèntiques passarel·les de coneixement tecnològic on s'inverteixen molts recursos per atraure l'atenció. Et destaquem alguns d'ells que trobaràs a partir d'aquest dilluns al Mobile World Congress 2024.

📲 Guia imprescindible del Mobile World Congress 2024 de Barcelona

Seguiment online

Els premis Global Mobile (GLOMO) són el guardó més prestigiós de la indústria de la connectivitat, jutjats pels experts més destacats del sector. Ser preseleccionat per a un premi GLOMO significa el reconeixement com a jugador seriós, un que cal seguir de prop en el sector tecnològic. Guanyar un premi GLOMO és un assoliment increïble, el més alt mèrit dels companys de tota la indústria. El MWC et convida a unir-te a ells per aquest especial en directe, com a part de la previsualització MWC24 Unwrapped de Mobile World Live, mentre anunciem la llista de finalistes per al GLOMOs Live!

Torna el 4YFN

4YFN és l'esdeveniment d'iniciació al cor de l'exposició més gran del món per a la indústria mòbil, MWC Barcelona. Abans de l'edició de 2024, un 10è aniversari històric, David McClelland acull una retransmissió en directe amb el director de 4YFN, Pere Duran, i una sèrie de convidats especials per previsualitzar els temes clau que dominen el panorama actual de les startups. Escolteu convidats internacionals i herois locals que ajuden a afrontar alguns dels reptes més urgents del món.

Un ring digital

Mobile World Capital Barcelona presenta per primera vegada Talent Arena, un esdeveniment dedicat al talent digital de primer nivell dins el MWC Barcelona 2024. La iniciativa reunirà 30 experts de renom de l’àmbit de les TIC, que oferiran ponències i tallers, com David Cuartielles, cofundador d’Arduino; Xavier Amatrian, vicepresident d’enginyeria de LinkedIn; o Carlos Villavieja, enginyer de software de Google. Talent Arena també acollirà una hackató de 48 hores per fomentar la innovació i la col·laboració en l’àmbit de les telecomunicacions, entre altres activitats. Talent Arena té com a objectiu fomentar el networking i l’aprenentatge entre el sector tecnològic, reduir la bretxa entre professionals qualificats i el panorama digital en constant evolució, dibuixar el futur de la indústria i mantenir-se connectat amb els rols emergents. Activitats i sessions destacades de Talent Arena (pavelló 3, Stand 3A10 · MWC’24).

El talent català

 ACCIÓ organitza diverses activitats durant el 4YFN, l’espai del MWC dedicat a la inversió i a les empreses emergents. Dilluns, 26 de febrer 12.15 h "Ten years of Local Heroes". Sabadell Stage. Amb Rubén Bonet de Fractus, Maria Martín de Tiendeo i Àlex Martí de Mitiga Solutions. Modera: Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya. Dimarts, 27 de febrer 11 h - 13.15 h Pitching Startups. Presentació d’un minut de les startups catalanes presents al pavelló d’ACCIÓ. Pitching Point 8.1.  Dimecres, 28 de febrer 16 h "Our IPO Journey: Going Public", el cas de Lleida Networks. Agora Stage. Amb Cisco Sapena.