La irrupció dels ultres de VOX ha provocar que la bandera espanyola entri en una nova dimensió. Ja no és només un símbol, també serveix com a una mena de navalla multi usos fatxa. A banda de per tapar les vergonyes d'un règim, serveix per combatre el virus, per il·luminar les festes de Nadal i, fins i tot per treure la gana a l'hora de l'aperitiu. Aquesta última utilitat l'hem descoberta gràcies a la imatge que ha compartit Jorge Buxadé, diputat d'extrema dreta a Brussel·les, provocant arcades, nàusees i unes ganes irrefrenables d'anar al lavabo més proper. Una pasta que semblaria massapà o torró força fastigosa i amb els colors llampants de la rojigualda. Menjant aquesta porqueria, no ens estranya gens les excrescències del seu discurs polític. 

jorge buxadé efe

Jorge Buxadé sempre amb la badereta al cap / EFE

VOX, però, treu pit amb l'ocurrència, sense reparar en dues coses: una, el perill gastrointestinal que suposa i, dos, el ridícul estratosfèric que provoca a les xarxes socials. El massapà fatxa està "en boca" de tots, sí, però per escopir-lo el més lluny possible. L'allau de reaccions és considerable, i les tenim de tot tipus. Ara bé, totes elles coincideixen assenyalant la repugnància d'aquesta creació tronadíssima, amb alguns mems sagnants que competeixen en capacitat de remoure les tripes. Una merda, vaja, el "regal" de VOX a la premsa, a la que odia profundament. Es nota, oi i tant.

santiago abascal vox - EFE

Santiago Abascal amb mascareta fatxa / EFE

Hi ha un únic dubte que queda obert després de contemplar l'aperitiu fatxa, i que potser hauria de resoldre el Tribunal Suprem: si cremar banderes és delicte, aquest 'torró' també, no? Llàstima, però, que ja ens ensumem la resposta dels Marchenas i companyia. Només una pista: segur que Abascal i els seus sequaços els han enviat un tràiler ple d'aquesta porcada. Ecs.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat