La setmana que es constitueix el Parlament que ha de triar el proper president de la Generalitat està encenent els ànims. Davant la possibilitat que l'independentista més votat, Carles Puigdemont, sigui reelegit, els analistes unionistes estan nerviosos. Si Ana Rosa ha optat per fer passar Puigdemont per un ric amb vida luxosa a Brussel·les, sense cap prova, un senegalès instal·lat a València l'ha imitat i ha gravat un videoclip tronat on el mateix raper africà es posa perruca, ulleres i un vestit fosc per fer-se passar pel president en funcions amb una ampolla de Freixenet a la mà i saltant damunt d'un descapotable. Divertit o ofensiu? Mireu i decidiu:

L'home va arribar en patera fa 12 anys i ja té una carrera discogràfica com a raper fent virals que penja a youtube. Avui s'ha despenjat amb una paròdia política que no ha convençut tothom. Les rimes són si més no dubtoses: "Me ha votado mucha gent, lo siento, Rajoy men", "Yo quiero nuevo país, sin turistas haciendo pis", "España me ataca, pues toma pantumaca, madafaka".

Los Morancos ja van posar-se una perruca morena fent veure que Puigdemont és fàcil d'imitar i es reien del seu possible empresonament. Queco Novell demostra cada dijous com cal copsar el personatge. La xarxa ha estat més benèvola amb el senegalès que amb la xirigota que humilia un Puigdemont abatut i mostrat per escarni públic dins un jou.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat