Si ho diu el Puyal serà veritat. Durant anys tot el que venia del periodista Joaquim Maria Puyal anava a missa, i si era del Barça encara més. Ara ha perdut vista i acostuma a confondre els jugadors en la llunyania del seu espai de locutor al Camp Nou. El seu equip també té pa a l'ull? O és de debò el porter alemany del Barça? Han penjat un vídeo al compte de twitter de la TdP on un senyor ros, de faccions germàniques, avança veloç per la Travessera de Gràcia de Barcelona al davant del Mercat de l'Abaceria. Ells llencen el ganxo per si sona la flauta.

El jugador tenia diumenge el tall de cabell del guiri del patinet, però Ter Stegenuna mansió a Castelldefels i per contracte té prohibit activitats que el puguin lesionar, com esquiar, anar en moto o patinar. El realment sospitós és que algú gravi el vídeo just en el moment en què passa el senyor ros pel davant. És un vídeo que sembla preparat ja que són dècimes de segon les que el patinador passa. Segons els que han fet la gravació, venia de "comprar el pa". 

ter stegen efe

EFE

Es va penjar el vídeo diumenge abans del partit contra l'Atlético. Tampoc queda clar quan es va gravar. En Blau ha intentat esbrinar si és el porter alemany del Barça o una broma molt ben preparada i gravada amb un alemany fornit, ros i amb el cabell curt. No costa de trobar-ne per Gràcia. Puyal pot confondre Paulinho amb Coutinho en la narració però de tan a prop és més difícil confondre's. En Blau ha contrastat la identitat del patinador i ha contactat en exclusiva amb persones relacionades amb la gravació que sostenen que es va gravar el mateix diumenge del partit, unes hores abans del matx més important de l'any. I que el van poder gravar perquè el van veure patinant d'anada i van preparar la gravació quan tornava. El Barça no s'ha pronunciat però per sort el patinador no va caure i Ter Stegen no va haver d'aturar res ja que l'Atlético no va xutar a porta.