El món ha sucumbit a la darrera moda viral: La d'utilitzar Face Appuna aplicació que transforma la nostra imatge fins a convertir-nos en nadons, ancians o canviar-nos de sexe, entre d'altres divertides alternatives. Els resultats, evidentment en format fotogràfic, corren per la xarxa i s'han convertit en un dels passatemps favorits de l'estiu. I la veritat és que algunes d'aquestes mutacions causen furor, especialment la d'envellir els seus protagonistes. Famosos arreu del món han passat per aquest filtre fotogràfic. Alguns, voluntàriament, com Noemí Galera, directora de l'Acadèmia d'Operación Triunfo, que espantava alguns seguidors que no coneixien l'app en compartir la següent fotografia, però que feia petar-se de riure a tots aquells que sabien de que anava la història.

noemi galera vella faceapp @noegalera

@noegalera

Comentari Noe Galera vella @noegaleraComentari Noe Galera vella 2@noegaleraComentari Noe Galera vella 3@noegalera

"El tiempo pasa volando", deia la Galera, l'única gran veritat d'aquesta publicació. Tots (amb una mica de sort i de salut) ens farem vells, i segurament tindrem un aspecte molt semblant al que ofereix aquest servei. En tot cas, l'experiment provoca certa hilaritat, i trobem una muntanya d'exemples d'altres superfamosos a qui els hi han caigut sobtadament uns quants anys de més. Els favorits de la xarxa, els futbolistes, amb Leo Messi encapçalant moltes de les paròdies, tot i que tenim d'altres celebrities "implicades".

Messi vell faceapp @cadena365

@cadena365

Crisitiano Ronaldo vell @clarin

@clarin

Pique vell @foxsports 

Foxsports.com

Griezmann vell foxsports

Foxsports.com

Segons la xarxa, font inesgotable d'aquestes imaginatives propostes de famosos de la tercera edat, també fa excepcions. I óbviament els protagonistes estan molt ben triats.

La febre continuarà aquest estiu, amb nous exemples de transformacions miraculoses saltant per Twitter i Instagram. I continuarà mentre les recents revelacions sobre la manca de seguretat que suposa la utilització de l'aplicació, que podria vendre les dades personals dels seus usuaris en un futur, no acabin amb aquesta moda que causa furor entre els joves. Joves que alguns dia seran vells sense necessitat dels seus telèfons mòbils.