Tot un President del govern espanyol ha estat l'últim ciutadà exemplar que ha demostrat el seu respecte, empatia i solidaritat amb la resta de mortals que segueixen confinats per intentar aturar l'expansió del coronavirus: Mariano Rajoy. El gallec surt cada dia a fer esport, com La Pelopony. Llàstima que no faci servir gaire les xarxes socials i que la policia no l'hagi multat, perquè el vídeo hagués estat colossal.

La conducta reprovable de l'estadista i atleta insolidari, a banda d'estrictes crítiques o adhesions delirants com la de Cayetana Álvarez de Toledo, ha provocat un tsunami de reaccions en forma de mems. I ves per on, que Twitter ens ha alegrat el dia amb la seva imaginació.

Rajoy confinament La Sexta

Rajoy saltant-se confinament La Sexta

Sí, és cert: M.Rajoy és una mina per fer humor. Un blanc molt fàcil, i més encara si barregem la seva vessant esportiva i la manca d'escrúpols amb la resta de la ciutadania. Però que s'hagi posat en la diana de forma impúdica no fa sinó potenciar l'acidesa dels tuitaires, que s'han acarnissat amb ganes. Els tenim de tots els colors, sabors i temàtiques, per a adults i per a la canalla, en castellà, xinès o idioma klingon. Poseu-vos les vambes i el xandall i gaudeixin de l'espectacle.

rajoy cara gtres

Rajoy GTRES

"Corre, Mariano, corre. Que te pilla el meme." T'ho has guanyat

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat