José Manuel García Margallo és gat vell de la política. L'exministre d'Afers Exteriors del govern Rajoy s'ha buscat una jubilació daurada i "activa" al Parlament Europeu. Molt activa, com va demostrar a l'Eurocambra, enxampat per les càmeres de la institució mentre clapava en hores de servei. Margallo va demostrar el seu gran interès per la política comunitària fent-se una becaina molt bufona al seu escó mentre l'expresident del Parlament, el polonès Jerzy Buzek, parlava d'inversions sostenibles. El que no se sostenia, però, era el pepero, que s'ha disculpat amb Susanna Griso. Tot i que era millor no conèixer els motius de la migdiada comunitària, que ell diu "trasnposición"

Margallo, a Susanna Griso: "Un pleno en el que no tenía participación activa, se trataba del fondo para la transición ecológica, pero me tocaba la guardia para estar al quite de si había alguna intervención de Puigdemont o Comín inconveniente". José Manuel, 75 anys, comptant els minuts que li queden per retirar-se de la política, és la primera línia de defensa de l'espanyolisme a Estrasburg... i el primer que es queda adormit durant l'exercici de les seves tasques. Demana perdó, però se sent atacat i vilipendiat. Espanya no té remei. El pitjor de tot plegat: que ho diu amb la convicció del qui li importa tot un rave. Que ets un intolerant? Catalunya, Puigdemont, Comín. Que fas el ridícul? Catalunya, Puigdemont, Comín. Que et quedes adormit? Catalunya, Puigdemont, Comín. I així fins "el infinito y más allá".  Pots sentir les explicacions clicant a la imatge (59'40''):

MArgallo siesta Antena 3

Margallo adormit Antena 3

MArgallo dorm Antena 3

Margallo dorm Antena 3

L'altre dia una periodista de T5 preguntava Puigdemont sobre el seu sou i què faria amb ell. Almenys el MHP es guanya cada cèntim, i no va a Europa a fotre's becaines a 10.000 euros al mes