Que el FAQS segueixi de vacances té la seva part positiva: ens estalviem determinades presències a TV3. Com la d'Israel García Juez, el tertulià ultra de capçalera a Sant Joan Despí, un home que té fins els nassos a bona part de l'audiència del programa i la cadena. Groller, sempre a crits, fatxenda i inoportú, quan surt a la tele tens dues opcions: o apagar l'aparell o esperar una mica per veure quin nou disbarat és capaç de protagonitzar. La tasca és feixuga i intel·lectualment perillosa, però gairebé sempre té premi. Si ell no fa el ridícul, són d'altres els que el posen en situacions còmiques.

Israel García Juez 2 FAQS TV3

Israel García Juez FAQS TV3

A banda de col·laborar a TV3, García Juez té una altra cadira assegurada a Telecinco, al 'Ya es mediodía'. Allà repeteix el seu modus operandi provocador, tot i que ho fa en un terreny molt més amable que el català. Ara bé, això no vol dir que no arribi algú amb molta més altura i l'esmicoli, ja sigui seriosament o 'en broma', com ha fet Cristina Fallarás. Mentre parlaven de la prostitució i la seva relació amb la Covid-19, la Fallarás deia: "yo no he ido nunca a un prostíbulo, pero me da en la nariz que allá las distancias de seguridad y las mascarillas no son cosas que vayan con el ejercicio. Verdad, Israel García Juez?" La cara trapella de la periodista, meravellosa. I la de l'Israel, un poema. "Yo es que no soy usuario del tema, pero gracias por preguntar..." Ironies que fan mal. Un espectador que ha gravat l'escena no s'ha pogut contenir: "¡no me jodas!". El vídeo és viral. Llàstima que no se senti l'acudit final del tertulià, dient que no hi va perquè és un garrepa.

Cristina Fallarás T5

Cristina Fallarás a 'Ya es mediodía', T5

Israel García Juez T5

Israel García Juez a 'Ya es mediodía', T5

Cristina Fallaras petonet @lafallaras

Cristina Fallaras petonet @lafallaras

Ja ho dèiem: de vegades, suportar García Juez paga la pena. Ni que sigui per les rialles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat