El Congrés dels Diputats debat l'ampliació de l'estat de l'alarma. L'enrenou és considerable, amb el pacte de Sánchez amb Arrimadas, el 'no' d'Esquerra Republicana i les repugnants intervencions de Casado i Abascal. Aquestes eren les principals novetats de la jornada, fins que una imatge de la vicepresidenta del govern Carmen Calvo ha fet oblidar absolutament tot. L'andalusa ha espantat fins l'últim dels espectadors que seguien el ple.

Carmen Calvo mascarilla manta TVE

Carmen Calvo mascarilla manta TVE

Calvo, que havia estat contagiada pel coronavirus i s'ha recuperat recentment, deixava tothom de pasta de moniato: tapada amb una mena de manta o mocador de grans dimensions, màscara i una posició corporal que, més que asseguda, donava la impressió d'estar estirada a l'escó. Una estampa gens habitual i que, enmig de la pandèmia, resulta esgarrifosa. Molta salut no en transmetia. Així ho veu la xarxa, que s'ha omplert amb comentaris de tota mena.

Carmen Calvo máscara EP

Carmen Calvo máscara EP

Preguntada per l'episodi, el seu equip ha informat que Calvo estava passant molt de fred per l'aire condicionat de l'hemicicle. Però s'ha convertit en la protagonista del dia. Entenem que no vulgui constipar-se, però un jersei o una jaqueta haguessin estat menys alarmants. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat