José Luis Martínez-Almeida no té cap traça amb els nens. Ho va demostrar a la La vuelta al cole, aquell programa de Telemadrid on va horroritzar uns menors d’edat dient-los que abans salvaria la catedral de Notre-Dame que l’Amazones, perquè la primera és un símbol d’Europa i la segona queda molt lluny. I ho ha tornat a fer en un camp de futbol de Madrid, jugant a pilota rodejat d’un munt d’escolars de primària i fent un ridícul que ha esdevingut viral a les xarxes socials.

José Luis Martínez Almeida inauguració camp futbol Instagram

@martinez_almeida_

Durant la inauguració del nou camp de futbol del barri de Sanchinarro, l’alcalde de Madrid va fer ahir al vespre alguns tocs i va xutar uns quants penals. Però cadascú té la punteria que té. En una d’aquestes, el dirigent del PP va disparar a porteria amb tan mala fortuna que la pilota va impactar amb força contra la cara d’un nen. Anava fora dels tres pals però, després d’estampar-se contra el petit, Almeida fa gol. I en comptes de preocupar-se per l’estat de la criatura, ho celebra com un hooligan. Les imatges són tan lamentables que han provocat una onada de reaccions contra l’alcalde.

Martínez-Almeida és el nou home del sac.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat