Zac Efron és un actor que als 34 anys apareixia a les llistes dels més guapos del planeta. Per les jovenetes fans de High School Musical era l'ideal de jove encantador, bon nen, ulls clars, esvelt, que canta, balla i catxes. Ha fet pel·lícules de consum ràpid on lluïa abdominals, com Los vigilantes de la playa, o d'altres més artístiques com El gran showman. Sempre atent a la seva imatge, potser massa, ha acabat defallint i passant pel quiròfan del cirurgià estètic per posar-se llavis i refer-se la cara. Però massa d'hora. Amb només 34 anys. Increïble. El mal dels guapos que volen semblar sempre joves tot i el pas del temps. Efron tenia por d'envellir i podria haver triat madurar però ha triat ser un engendre. Abans era guapíssim. Ara és això:

ZAC EFRON ABANS DE LA CIRURGIA ESTÈTICA:

DL u306361 011
Zac Efron quan era guapo, GTRES
Zac Efron GTRES
Zac Efron GTRES

ZAC EFRON DESPRÉS DE LA CIRURGIA ESTÈTICA:

Així apareixia en públic amb la cara totalment desfigurada. Com en el cas de molts altres actors i actrius, de Tom Cruise a Nicole Kidman, el resultat no és l'esperat. Zac Efron està intentat convèncer els fans que no és cirurgia estètica sinó un accident domèstic. Demà m'afaitaràs, ningú se'l creu: "Anava corrent per casa quan vaig relliscar amb un parell de mitjons i em vaig colpejar la mandíbula amb una font de granit que em va deixar inconscient". Segons revela a  l'ABC una doctora especialista en cirurgia estètica això s'ha fet l'actor: “S'han omplert els llavis, els pòmuls i també el mentó amb farciment. També s'ha fet una marcació mandibular i una rinomodelació al nas. En híper emplenar-se amb tots aquests tractaments sembla fins i tot més gran i no s'assembla gens a la persona que era”. Volia rejovenir-se i s'ha posat 30 anys a sobre. Sembla un senyor gran operat. Ara sembla David Hasselhoff. O José Manuel Parada. Vídeo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mayu (@loveyou_zac)

 

zac operado 1
Zac Efron operat
zac operado 2
Zac Efron operat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

A l'última imatge l'antic guapo Zac albira a l'horitzó si pot seguir sent guapo i no. Algú proper li va explicar els rumors que s'havia sotmès a una cirurgia plàstica. "M'ho va dir la meva mare", va dir. "La veritat és que mai llegeixo internet, així que no m'importa". Els espectadors podran veure la seva cara, juntament amb les dels seus coprotagonistes Bill Murray i Russell Crowe, a la nova pel·lícula en què interpreta un home que el 1967 viatja al Vietnam per portar cervesa als seus companys de la infància que lluiten a l'exèrcit durant la guerra. The Greatest Beer Run Ever s'estrena el 30 de setembre a Apple TV+. Zac no pot ocultar el bisturí de promoció. Zac s'ha fet un Zasca a la cara. Pot fer el remake de High School Musical però a Cine de barrio. No és un error. És un horror.