Des d'una òptica exterior, fa l'efecte que Hollywood és un lloc on el col·lectiu LGTBIQ+ pot expressar la seva orientació sense prejudicis. Però, com s'ha sabut durant molt de temps, les aparences enganyen. En tot cas, això era el que denunciaven no fa gaire algunes estrelles que són dins de la indústria. En el dia d'avui, sembla insòlit que la població encara contempli jutjar i marginar una persona per la seva orientació sexual o identitat. En aquest sentit, hi ha informació de l'homofòbia de Tom Cruise explicada per companys de rodatge de Top Gun. No creuràs què va dir.

Tom Cruise és una estrella com molt poques. De fet, el concepte d'estrella de cinema ha anat desapareixent des de fa unes dècades. Existeixen tan sols un grapat d'artistes que encara convoquen a les sales de cinema milions de persones, entre ells l'intèrpret de 'Top Gun'. La seva sola presència en una cinta és garantia absoluta que serà un èxit mundial. No obstant això, això no és l'únic a dir sobre la seva persona. I és que l'actor s'ha casat en tres ocasions, encara que tot ha estat posat en dubte després de les declaracions de les seves exesposes.

Mimi Rogers va ser la seva primera esposa i va dir que ell feia "càstings de núvies". En tant que, en el pla íntim, volia ser "un monjo" segons els seus comentaris. Sigui com sigui, això va donar pas a innombrables rumors: que si ell era impotent, homosexual, metrosexual, egocèntric, entre altres coses. Una font anònima i aparentment propera al protagonista de Misión Imposible va dir en una ocasió a The National Enquirer que ell portava una vida sexual secreta. El més contradictori de l'assumpte és la seva reacció davant els homosexuals.

L'actitud homofòbica de Tom Cruise a l'estudi de Top Gun

En la dècada dels 80 ja hi havia especulacions de la imprecisa sexualitat de Cruise. A part dels fets que van deixar veure les seves parelles, se li sumaria l'homoerotisme que denotaven algunes pel·lícules. Precisament seria 'Top Gun', tractant la companyonia entre homes, els moments sense camisa, sense roba i la figura coberta de suor el que donaria peu a tals afirmacions. Quelcom una mica més confús és que una persona que va compartir set amb ell va confessar un episodi singular, i és que el productor va tenir una conducta que avui està dins de la categoria d'"homofòbica".

L'ex de Nicole Kidman va descobrir que el tècnic de so era gai i a continuació no va perdre ocasió d'apuntar aquest fet com una amenaça. "Aneu amb compte quan us posi el micròfon", Juan Saguino va dir que els va advertir als seus companys de rodatge. A això, se li pot afegir l'estrany comportament que ha presentat en aquests temps. Prova de fer veure amb afany que no pertany a aquest grup d'individus que té inclinacions sexuals envers el mateix sexe. Malgrat la modernitat i tota l'acceptació que s'està aconseguint al món, encara hi ha els qui tenen por d'admetre obertament la seva sexualitat.
Malgrat tota la mala publicitat amb què ha hagut de torejar Tom Cruise, la seva cara continua sent una marca que triomfa. No gaires poden vantar-se de tenir aquest poder durant tant de temps.