Els famosos que surten per la televisió no són els únics que cauen en l'oblit. Un dia hi són i a l'altre no. Als cantants també els hi passa el mateix. Tenen èpoques on estan a la cresta de l'onada, a dalt de tot, i altres on no els coneixen ni a la seva casa. És el cas d'una famosa artista espanyola, molt estimada pel públic, de la qual fa bastant temps no se'n sap res. Oblidada, podríem dir.

Yurena, Instagram

Yurena, Instagram

Parlem de la cantant Yurena. Abans coneguda com a Ambar o Tamara. El pròxim nom no sabem quin serà. Una artista polifacètica, que el mateix et compon una cançó al ritme de No cambié, que entra a concursar en un reality de televisió, posem Supervivientes, a Telecinco, i es besa apassionadament amb un garífuna. Sí, ho va fer. El maig del 2016. Aquí la prova:

Yurena, Telecinco

Yurena, Telecinco

Però anem al torró. Deixant de banda la seva popularitat, o no, Yurena, en els últims dies, ha impactat molt als seus fans, coneguts com a 'Yurefans', fent-se un tatuatge del més cridaner. L'artista, filla de Margarita Seisdedos, s'ha adornat per sempre el seu braç amb un record de la seva gata morta. Duna es deia. En pau descansi. "Us mostro el meu nou tatuatge amb l'autèntica empremta de la meva princesa Duna, que estimava amb bogeria, i que com sabeu va morir fa molt poc", va escriure en el seu compte de Twitter el passat 9 de desembre. El mateix va fer en el seu compte d'Instagram. Allà, però, va donar més detalls. Entre d'altres coses va escriure: "Amb ella vaig aprendre a sentir coses que mai abans havia sentit. La seva mort ha estat un gran cop... Per això vaig decidir tatuar-me la seva empremta". El tatuatge, a continuació:

Per cert, Duna, la gateta que Yurena tenia i va morir, era així:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yurena (@yurena.official)

I Yurena, a dia d'avui, allunyada de la televisió i dels escenaris, lluu així:

Yurena, Twitter

Yurena, Twitter

Avui és 11 de desembre, el seu aniversari, fa 51 anys. Tornarà aviat a la petita pantalla? Sorprendrà amb una nova cançó? O s'afegirà a la tendència que triomfa entre els famosos d'escriure un llibre? No cambié, Yurena, No cambié​.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat