Margarita Seisdedos s’ha mort avui als 91 anys. La mare de la cantant Yurena, abans coneguda com Ámbar, i abans encara coneguda com Tamara, ha lluitat durant molts anys contra l’Alzheimer i el Parkinson. Fins la matinada d’aquest dimarts, tal com ha indicat la seva única filla amb un emotiu missatge d’Instagram.

yurena margarita seisdedos gtres

GTRES

La mare de Yurena es va fer popular a principis dels anys 2000, poc després que la seva filla saltés a la fama amb la cançó ‘No cambié’. Margarita Seisdedos es va fer un lloc als mateixos platós de televisió on anava la cantant, com el late show ‘Crónicas Marcianas’ de Xavier Sardà. Les seves aparicions als mitjans es van convertir en un espectacle per la manera que tenia de defensar la seva filla de tots aquells que se’n reien. Qui no recorda la Margarita Seisdedos i el maó que duia a la bossa per agredir els reporters dels programes del cor que les perseguien pel carrer? Amb els anys, la mare de Yurena va acabar desapareixent dels focus mediàtics. Gairebé a la mateixa velocitat que la seva filla. La darrera vegada que va aparèixer a la televisió va ser el 2016, quan la intèrpret basca va participar a ‘Supervivientes’ i la mare la va trucar per telèfon per animar-la.

margarita seisdedos yurena gtres

GTRES

Ara, la cantant Yurena es confessa devastada per la mort de la mare: “Hoy mi vida ha estallado por los aires en millones de pedazos imposibles de recomponer. Mi alma y mi corazón se han partido en millones de trozos”, es lamenta. “Nada volverá a ser igual, estoy totalmente rota”, escriu. I assegura que “hubiera dado mi vida por salvar la tuya”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy mi vida ha estallado por los aires en millones de pedazos imposibles de recomponer. Mi alma y mi corazón se han partido en millones de trozos. Hoy me siento morir. Mi luz, mi Estrella, mi vida, mi ángel, mi reina, mi aliento, eso has sido para mi mamá , desde que nací hasta tu último aliento. Siempre permanecerás en mi alma y en mi corazón, hasta mi último suspiro en esta vida. Nada volverá a ser igual, estoy totalmente rota, y nada podrá recomponer las piezas de mi vida. Te he querido, te quiero y te querré con toda mi alma, más que a mi propia vida, hasta el final de mis dias. Hubiera dado mi vida por salvar la tuya. Has sido la mejor mamá del mundo y estoy orgullosa de ti hasta el infinito. TE QUIERO CON LOCURA MAMÁ!!!

A post shared by Yurena (@yurena.official) on

Que en pau descansi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat