La que fos concursant del reality de MTV, Gandia Shore, i reina del 'Tiki tiki', Ylenia Padilla, és en boca de tothom. El motiu no és cap altre que els vídeos en directe que des de fa dies està fent a través del seu compte d'Instagram. Vídeos on es connecten molts seguidors seus, que sol fer ben entrada la nit i on la de València no es mossega la llengua i diu tot el que pensa sobre qui li dona la gana.

Si fa molt poc ha parlat del presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, de Carlota Corredera o de qui fos la seva gran amiga, Belén Esteban, amb qui s'ha enemistat en les últimes hores, Ylenia Padilla, durant la nit de dilluns 13 de setembre, va sorprendre a tots parlant del polític català nascut a Amer, Carles Puigdemont. El que va dir i la seva reacció, a continuació.

Ylenia Padilla @Ylenia santana

Ylenia Padilla en un dels seus vídeos en directe a Instagram

Arran del gran enuig que Belén Esteban va agafar amb ella durant la tarda de dilluns 13 de setembre, després que Ylenia Padilla digués tot el que va dir de la princesa de poble, en el seu últim vídeo en directe, la de València, es va proposar no parlar més dels presentadors ni col·laboradors de Telecinco, per no alimentar més la polèmica i evitar que Sálvame en continuï parlant. De fet, cada vegada que els seus seguidors, durant la nit de dilluns 13 de setembre, li preguntaven què pensava de Belén Esteban, Carlota Corredera, Paz Padilla, Jorge Javier Vázquez o María Patiño, ella feia cas omís i ignorava les preguntes.

Però, si hi va haver una pregunta que no va ignorar va ser la que un usuari li va plantejar durant el directe del seu vídeo. "Què penses de Carles Puigdemont?" li van preguntar a Ylenia. La seva reacció no es va fer esperar. El primer que va fer va ser riure molt, com si no hi hagués un demà. A rialla neta. La foto que ho demostra:

ylenia padilla carles puigdemont

Instagram de Ylenia Padilla

Tot seguit, la que fos col·laboradora del programa dels caps de setmana de Telecinco, Viva la vida, en relació amb el polític català va dir: "No m'esperava aquesta pregunta, m'ha fet molta gràcia". La cosa no va acabar aquí. Ylenia Padilla va anar a més i va començar a repetir en diverses ocasions el nom de "Carles Puigdemont". Però no ho va fer de qualsevol manera. Ho va fer marcant totes i cada una de les lletres, intentant posar accent català com si s'estigués rient de l'idioma.

Una burla cap a Carles Puigdemont que es produeix pocs dies després que Ylenia Padilla, també en els seus vídeos d'Instagram, digués que malgrat el que molts pensen, el seu discurs no és a favor de VOX. "Cap partit polític em representa. Puc estar d'acord en alguns punts amb uns i en altres punts amb d'altres. Units potser serien la perfecció, però com no es pot, doncs pla renove i que se'n vagin tots fora", va dir. Reinventar-se o morir, ja ho diuen. I sembla que Ylenia Padilla s'està postulant com a nova tertuliana experta en política. Li trucaran d'algun programa?