Si fa uns dies Ylenia Padilla, la que fos col·laboradora de Telecinco, va carregar contra la cadena i va parlar sense embuts de la seva sonada marxa, en les últimes hores ho ha tornat a fer. La de Benidorm, ara feliç a Vodafone Yu, ha arremès durament contra Kiko Matamoros, col·laborador de Sálvame, i la decisió dels caps de Mediaset de mantenir-lo allà assegut. Unes paraules que ha publicat en el seu compte de Twitter, que prometen portar cua i no han passat desapercebudes per a ningú. Doncs, entre d'altres coses, Ylenia es fa ressò d'un fosc episodi del passat del tertulià.

Ylenia Padilla, Telecinco

Ylenia Padilla, Telecinco

Valent-se de l'etiqueta 'Gràcies Matamoros', Padilla, durant el matí de dimarts 25 de maig, quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia, va escriure el següent:

Perfil de Twitter de Ylenia Padilla

Perfil de Twitter de Ylenia Padilla

Una publicació, en el seu compte de Twitter, que acumula 1.000 'm'agrada' i molts comentaris per part dels seus seguidors. Una publicació en la qual l'ex del programa Viva la vida es fa eco de les declaracions que Diego Matamoros, fill de Kiko, va fer a l'any 2016 acusant el seu pare de, suposadament, maltractar la que fos la seva dona, Marian Flores. Ylenia també ha publicat una fotografia de la declaració davant del jutge que Makoke va fer per denunciar els presumptes maltractaments en mans de Matamoros. Entre d'altres coses, la que fos hostessa del Telecupón va confessar que Kiko la va insultar, la va colpejar en repetides ocasions i fins i tot va arribar a trepitjar-li la cara. "Ylenia explica-ho tot", "Brava", "Enorme", "Tolerància zero", "Ho estàs fent genial" o "Vigila, que estan molt protegits" són algunes de les moltes respostes que la de València ha rebut. Uns missatges que han servit a Ylenia per dir el següent:

Perfil de Twitter de Ylenia Padilla

Perfil de Twitter de Ylenia Padilla

Un episodi del passat de Matamoros que Padilla recupera després que Kiko, a Sálvame, s'hagi posicionat a favor d'Antonio David Flores, ex de Rocío Carrasco, i hagi criticat que es parli a la televisió de la sentència de Rocío Flores contra la seva mare, per suposadament picar-la​ quan era menor d'edat. Respondrà el col·laborador de Sálvame a la de València?