El Departament d'Esports de TV3 va demostrar la nit de diumenge que encara belluga. Després de tots els problemes interns (pèrdua de tots els drets esportius, fitxatges de la ràdio fallits com Francesc Garriga, dimissió del cap d'Esports Christian Garcia...) van ser capaços de muntar un debat sobre la crisi del Barça amb totes les patums periodístiques (de Santi Nolla a Joan Maria Pou) i tots els precandidats excepte el que sembla que guanyarà: Joan Laporta. El programa va fer un bon 11% la nit de diumenge. Per presentar-lo es va triar un veterà de la casa: Xavi Valls.

xavi valls BEC tv3

barça en crisi tv3

Xavier Valls a 'Barça en crisi", TV3

TV3 es deixa d'experiments i posa al capdavant la seva cara més coneguda, envoltat de noms de sempre com Lluís Canut. Veient Valls els espectadors tenen un dubte: la seva pell morena tot l'any, els seus cabells de punta... Quina edat té? Molta perquè té entrada pròpia a la GEC, la Gran Enciclopèdia Catalana: Xavier Valls Silvestre, periodista esportiu (Barcelona21 de juny de 1961). En uns mesos farà 60 anys. El programa No tenim vergonya el recorda en dues etapes fent Els esports, 1999 i 2003:

xavier valls tv3 1999

xavi valls 2003 tv3

xavier valls tv3 2020

Xavi Valls, eternament jove, TV3

El Departament d'Esports de TV3 es reinventa. Sense emetre cap competició esportiva important, queda el debat. I explicar què passa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat