Si hi ha un personatge singular al món dels famosos a Catalunya, aquest podria ser Xavier Rigau. L'empresari va protagonitzar una de les relacions més estranyes i comentades de les últimes dècades: el seu romanç, matrimoni i batalla judicial amb l'estrella del cinema italiana Gina Lollobrigida. Una història d'amor i d'altres interessos que va començar el 1980 a Mònaco: la Gina el va conèixer quan ell tenia 23 anys i ella, 57. No va ser, però, fins a 30 anys més tard que es van casar. No pensin, però, ni en convidats, tiberi ni esglésies. Es va celebrar als despatxos: era un casament per poders. Anys més tard, la italiana va denunciar que havia estat enganyada per Rigau, qui suposadament buscava heretar el seu patrimoni. Un escàndol que va acabar als tribunals, malgrat que amb final feliç per al català: la causa es va arxivar el 2015, en acreditar-se que va ser l'artista la que va signar els poders per contraure matrimoni.  Per tant, lo boda va ser validada, malgrat que la Gina va aconseguir la nul·litat matrimonial gràcies al Vaticà. En tot cas, el tema va omplir portades i programes de safareig durant anys i panys.

Portada Hola Rigau Lollobrigida

Portada Hola! Xavier Rigau i Gina Lollobrigida

A banda d'aquest episodi fonamental per explicar la vida d'en Xavier, s'ha de dir que la seva vida amorosa i social sempre ha estat de 'campanetes'. L'han relacionat amb Ana Obregón i fins i tot amb María Teresa Campos, malgrat que mai s'ha pogut demostrar res de concret. Sempre esquiu amb la premsa del cor, especialment arran de la complicada resolució del seu idil·li amb Lollobrigida, portava anys fora del focus mediàtic. Fins a aquest pròxim dijous 1 d'abril, quan tornarà a la televisió de la mà de Xavier Sardà. El barceloní hi serà per parlar dels límits de la informació sobre la vida privada, un tema que domina amb escreix. Evidentment, tothom espera que parli d'aquell matrimoni tan comentat. Els primers, els responsables del programa, que ho anuncien a les xarxes. Ho fan, per cert, amb un vídeo sorprenent i estrafolari del mateix protagonista, acompanyat per un guacamai a l'espatlla. Laura Fa, una de les tertulianes del programa, frisa per que arribi la cita: "un dels personatges que més he perseguit"

Xavier Rigau Ana Obregón GTRES

Xavier Rigau i Ana Obregón / GTRES

Xavier Rigau gaucamai @obrintfil tve

Xavier Rigau amb un guacamai / @obrintfil_tve

xavier sarda obrim fil

Xavier Sardà a Obrim Fil / RTVE

tuit Laura Fa sobre Xavier Rigau

tuit Laura Fa sobre Xavier Rigau

Ara que està tan de moda reobrir ferides del passat (Rocío Carrasco, Isabel Pantoja), el culebrot Rigau ens ve de perles per desintoxicar-nos una mica. Estarem atents.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat