"Dios los cría y ellos se juntan". L'espanyolisme ultra té nou club social a Barcelona, per on hi desfilen alguns dels seus representants i icones més significatius. És el Club Empel, a Sarrià-Sant Gervasi, una mena de  centre de culte per als nostàlgics del franquisme i pel que ha passat un trio de personatges que defineix molt bé l'esperit de la cova fatxa: El reporter d'Ok Diario Cake Minuesa, el regidor del PP a Badalona Xavier García Albiol i l'únic diputat català de VOX al Congrés, Ignacio Garriga. Tots tres van ser les grans estrelles de la presentació del "llibre" de Minuesa, "Confesiones de un reportero de calle". Un escrit que, segons els seus fans, és el relat d'algú "que se juega la vida". Sí, se la juga, però per inconscient, hooligan, provocador i mentider compulsiu.

Xavier Garcia Albiol Cake Minuesa Ignacio Garriga Club Empel Somatemps

Xavier Garcia Albiol Cake Minuesa Ignacio Garriga Club Empel Somatemps

El local, que serveix per a aquelarres ultres i es freqüentat per gent de Somatemps i VOX, grups neonazis provinents del futbol, boy scouts de la "Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios", tabarnesos de pro com Jaume Vives o fins i tot el periodista Joan López Alegre, que van rebre amb alegria i camaraderia la terna de convidats, també feliços per poder compartir una estona amb tants demòcrates. L'acte, segons diuen, també havia de comptar amb la participació de Pedro García Aguado, presentador del polèmic programa Hermano Mayor conegut espanyolista radical, o el colega d'Albiol a l'Ajuntament de Barcelona, el 'bomber' i rei del 'vivaespaña' Josep Bou. Un dream team fatxa per sortir corrent, tot i que a les fotografies no hem trobat aquests últims 'cromos'. 

 Xavier Garcia Albiol cub empel @jgarrigadomenec

@jgarrigadomenec

Cake Minuesa Clum EMpel @javiervoxhospi

@javiervoxhospi

Es veu que l'Albiol té molt de temps lliure i que el dedica a acompanyar als seus iguals: Provocadors purs, xenòfobs i sobre tot, anticatalans. I després s'estranya de que tothom s'aliï per deixar-lo fora del poder a Badalona. "La faixa, la faixa està de rebaixes..." que cantava La Trinca...