Pedro García Aguado i Manel Estiarte van ser companys de selecció espanyola de waterpolo, aconseguint molts èxits per aquest esport.

aguado5

Antena 3

Van compartir vestidor i amistat. Ahir, el coach i presentador d'Hermano mayor', va participar a l'acte de presentació de la plataforma civil España Ciudadana, amb Albert Rivera al capdavant i diferents simpatitzants del partit taronja, com una emocionada Marta Sánchez al tornar a cantar el seu himne amb lletra.

En el seu discurs, García Aguado va tornar a recordar els mals moments que va viure per culpa de les drogues, un infern del que afortunadament va poder sortir, i que ara li ha servit per aconsellar nois problemàtics i amb problemes de drogoaddicció. Durant la seva intervenció, va assegurar que ell és d'aquelles persones que "gracias a vivir en este país he podido superar muchas dificultades. ¡Viva España!".

'Hermano mayor' és el mateix que no fa gaire va dir que a Catalunya s'ha inculcat l'odi cap a Espanya, que es passa molt malament amb tot el que es veu a TV3 i que ja li estava bé que Puigdemont entrés a la presó. Algú que fa de mediador pels conflictes entre pares i fills, feia de mediador a la situació de Catalunya amb aquestes paraules... De la seva banda, Manel Estiarte, el millor jugador de waterpolo de tots els temps, sempre ha reclamat la llibertat dels presos polítics, lluint llaços grocs al cos tècnic del City, al costat del seu amic Pep Guardiola...

estiarte guardiola

Reuters

...o demanant el dret dels catalans a poder expressar lliurement allò que pensen:

L'hermano mayor s'omple la boca dient que gràcies a aquest país ha superat moltes dificultats i que es va poder rehabilitar. Però en una entrevista a la revista JotDown, va posar nom i cognoms a l'autor material de la seva rehabilitació, un Manel Estiarte que demana a l'Espanya que defensa García Aguado que deixi expressar lliurement als catalans el que volen fer i que va pagar el seu tractament i alguna cosa més.

aguado3