Leo Messi feia un mes i mig que no tenia contracte amb el Barça, des del 30 de juny, però tots els culers han seguit sentint que era del Barça. Demà passarà igual. Aquest diumenge 8 del 8 es demostra que Messi i el Barça tindran una relació de vuit invertit: infinita.

Adeu a xarxes de tots els VIPS del planeta Barça en una allau de tuits i llàgrimes: 

leo messi adios llora GTRES

Leo Messi destrossat, GTRES

Periodistes com Pilar Rahola, d'esports com Joan M. Pou, Francesc Garriga, Edu Polo o  Xavier Bonastre de TV3, productors com Carles Torras, actrius com Diana Gómez, guionistes com Magí o Jair Domínguez de l'Està passant,  la presentadora Carolina Ferre, el presentador Òscar Dalmau, la cantant catalana Aitana:

Twitter és un funeral, descansi en pau, la massa culer. Leo Messi brillarà i tornarà. 

La millor és Carolina Ferre, valenciana:  "El meu fill em pregunta que si no m' agrada el futbol què fem tots cara la tele . No m' agrada el futbol, m' agrada Messi, fill"

jair dominguez TV3

Jair Domínguez cogió su fusil, TV3

El més polèmic i àcid, Jair Domínguez de TV3 que s'atipa que ni un sol periodista preguntés, per exemple, per Josep Maria Bartomeu: "S’estan esforçant molt per confirmar que no hi ha un puto periodista esportiu que sàpiga" preguntar". 

De TV3 ha preguntat Francesc Latorre. A la roda de premsa hi eren totes les patums del periodisme esportiu català, des de Joanjo Pallàs, Santi Giménez o Alfredo Martínez. A El Nacional li han denegat l'entrada al·lgant falta d'espai.

Jair torna a agafar el seu fusell.