Entre protestes dels botiguers, sorpresa dels veïns i orgull de l'Ajuntament, la boda multimilionària a Empúries del germà del magnat dels cotxes elèctrics Elon Musk se celebra entre grans mesures de seguretat. Als noms ja coneguts de Michelle i Barack Obama i de Will Smith la llista de convidats VIPS va revelant-se i tot plegat sembla la cerimònia dels Oscars. Dues dones de fama mundial, una afroamericana i una hispana, també brindaran sota carpes al jaciment greco-romà: Beyoncé i Salma Hayek.

beyonce salma hayek gtres

GTRES

El programa El suplement de Catalunya Ràdio s'apunta l'exclusiva de les imatges de l'actriu mexicana a Catalunya. L'espai de ràdio té l'habilitat de posar en valor la imatge: una cosa és explicar que per Sant Martí d'Empúries  hi passeja Salma Hayek i una altra ben diferent és tenir-ne les imatges. Felicitats a l'equip de Ricard Ustrell.

salma boda el suplement

@elsuplement

En un cap de setmana de casaments VIP, tots malden per tenir la llista de convidats més exclusiva: el casament de Santi VilaMarc Clotet i Artur Mas, a la boda de Carles Francino hi han convidat Andrés Velencoso i Macarena Gómez. Sembla que l'amo de Testla guanya per golejada. Si aconsegueix que Beyoncé canti entre les ruïnes, la nit estelada empordanesa serà perfecta. Sobre si hi haurà algun testimoni gràfic dels Obama i mig Hollywood al jaciment, això ja són figues d'un altre paner.