Santi Vila s'ha tornat a casar. Dissabte 30 de juny ha estat la data triada per l'exconseller dels governs Mas i Puigdemont per unir-se amb la seva parella, el riojà Javier Luque. En aquesta ocasió no hi ha hagut tota la volada del seu primer casament amb un xef brasiler, que va cobrir l'Agència EFE i que va oficiar l'aleshores alcalde de Girona Carles Puigdemont davant la cúpula del partit i gran part del gremi periodístic. Pel segon casament, Vila ha triat un altre indret gironí, canvia Peralada per Olot. Per a la cerimònia han triat l'Hotel Les Cols Pavellons, un establiment de luxe a la capital de la Garrotxa. Els nuvis han volgut un casament més íntim, amb família i amics, tot i que amb algun famós com l'actor Marc Clotet.

boda puigdemont santi vila  EFE

EFE

Dels polítics que van ser a la primera boda repeteixen Artur Mas i Xavier Trias, tot i que el diari El Mundo sosté que des de JxCat s'ha fet saber que no seria ben vista la presència de polítics independentistes de l'expartit de Santi Vila, que fa pocs dies va estripar el carnet del PDeCAT. Puigdemont ja en va tenir prou oficiant la cerimònia del conseller que el va acabar abandonant a última hora. Finalment, els dos membres del PDeCAT han acceptat la invitació un pèl forçats per no fer un lleig als nuvis.

 

A post shared by Santi Vila (@santivila_) on

Si l'any 2014 es va casar amb convidats com Ana Pastor, Josep Cuní, Pilar Rahola, Toni Cruanyes o Oriol Nolis aquest cop sembla que els convidats no seran tan glamurosos. El seu marit Javier Luque és, segons confessió de Vila, la persona que l'ha fet veure que el camí de la independència no era el correcte, fins al punt que ara Vila sosté que té més en comú amb un gai del PP que amb un independentista del Pirineu. Potser per això s'ha casat a Olot.