Cada nit Madrid és una festa. Si un dia és al Teatro Real amb una catifa vermella de VIPS de dretes (de Pablo Casado a Nati Abascal) per l'estrena del ballet Trencanous, l'endemà toca una estrena televisiva, la sèrie de #0 Arde Madrid, de Paco León. Els contrastos són evidents. El que la nit abans eren abrics de pells, joies i caspa, ara són disfresses, excessos, faràndula i VIPS transgressors d'esquerres. Van triar una temàtica com si fos una festa de Halloween Made in Spain: l'Espanya de rojigualdas, toreros, flamenques i marqueses cañí. La llista de convidats faria estremir Albert Rivera: allà no el vota ningú. La primera és la instagramer Soy una pringada, que va de la senyera (o del pallasso de It d'Stephen King):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by  soyunapringada sucks (@soyunapringada) on

Com a la pel·lícula Freaks de Tod Browning, la llista de convidats és una joia de la naturalesa, de Paco León cap avall tot és excés: Eugenia Martínez de Irujo, Mario Vaquerizo, Marta Torné, Edu Soto, Hiba Abouk, Pelayo Díaz, Eduardo Casanovas o l'elenc de la sèrie amb barret cordovès i pantalons de serp vermella:

arde madrid 3 efe

arde madrid 4 efe

arde madrid 2 efe

marta TORNE EFE

edu soto efe

pelayo efe

pelayo gtres

arde madrid 1 efe

EFE/GTRES

El títol de la sèrie que estrena la TV de Movistar serveix pel que voldrien aplicar a aquesta catifa vermella els de Vox, PP i Ciutadans. Que cremi Madrid amb els iconoclastes de l'espanyolitat. Que cremi com Roma, amb tant de rojo dins. Si Dani Mateo ha patit per mocar-se amb un símbol espanyol, que es calci Paco León i la seva troupe antipatriota.