És el nom del dia, potser de la setmana. Per què no del mes: Clara Chía Martí. Tothom està parlant d'ella després que el diari 'The Sun' filtrés la notícia. Té 23 anys i estudia Publicitat i Relacions Públiques a una universitat de Barcelona D'ella amb prou feines hi ha fotos: s'han esborrat totes les xarxes socials davant de la marabunta de periodistes esportius i del cor que estan parlant d'ella. Només conserva el Whatsapp, per a enviar-se missatges amb Gery.

D'aquesta manera, Piqué hauria girat full definitivament de la seva ex, Shakira. La waka-waka i el jugador del Barça estarien tancant els últims serrells d'una separació, en principi, amistosa. Mentrestant, el central blaugrana aprofita el seu poc temps lliure -aquest cap de setmana comença la temporada a Can Barça- per passar gran part d'aquest juntament amb Chía.

Aquesta noia hauria estat treballant a Kosmos, l'empresa de Gerard Piqué. Tal com relata el mateix The Sun, "Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. Ella és una estudiant que també treballa per a ell a la seva oficina, organitzant esdeveniments. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant". Alguns diuen que Clara ha estat el recanvi de Shakira, però això no se sap del cert. La podria haver conegut -o almenys haver començat a intimar- després de la ruptura amb Shak. We don't know. Especulacions.

Fotos Clara Chía El Periódico
Fotos Clara Chía El Periódico

Ni rastre de Chía

"La gent l'ha ajudat a mantenir el romanç en secret i ha esborrat els comptes de Clara a les xarxes socials perquè no puguin trobar fotos d'ella. Només això, fa que els seus companys pensin que va seriosament", diuen fonts del rotatiu The Sun. Doncs això, no intentin trobar-la, no intentin buscar-la: mediàticament, ara com ara, no existeix. Només sabem que és rosseta i tirant a prima. Veurem quant tarda Piqué a deixar-se veure amb ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kosmos (@kosmosofficial)