Gerard Piqué i Shakira han copat la majoria de titulars en la premsa del cor durant aquests últims mesos. Encara que durant l'última dècada s'ha parlat en nombroses ocasions sobre una possible crisi en la parella, el mes de maig passat els rumors van ser certs. A través d'un escarit comunicat, el futbolista i la cantant anunciaven la seva separació i demanaven respecte.

Shakira, que es considerava com una fruita prohibida per a Piqué, ha quedat totalment tocada. Va ser el futbolista qui la va deixar després del viatge a Orlando durant l'últim Nadal. Gerard Piqué ja no estava enamorat de la mare dels seus fills, i és que el cor els l'havia robat una jove de 23 anys que respon a les inicials C.C.M i que el seu rostre ha estat descobert per la premsa internacional The Sun i Daily Mail.

Gerard Piqué i C.C.M es van conèixer en la productora del futbolista, Kosmos, on treballa la jove. Des que es va fer pública la fotografia de la catalana, amb cabellera rossa, la catalana ha esborrat qualsevol rastre d'ella en xarxes socials. Encara que el seu perfil d'Instagram era privat, ha pres la decisió d'eliminar-lo. Ni rastre de C.C.M.

club de fans xicota|núvia piqué
club de fans xicota piqué

Diversos usuaris creen un club de fans de C.C.M i revelen suposades fotografies d'ella

No obstant això, tan sols una setmana després de destapar-se el seu rostre, l'estudiant ja compta amb un club de fans. Es va donar d'alta dilluns i ja supera els 220 seguidors. A més, ens trobem fins a set publicacions que no seran del grat de la xicota de Piqué.

Suposada xicota|núvia de piqué
Suposada xicota de piqué

Hi ha usuaris d'aquestes xarxes socials molt més audaços que han aconseguit algunes fotografies de la jove quan tenia el perfil privat i les han recuperat per publicar-les en aquest nou perfil. Ara mateix hi ha sis imatges. Un retrat que va fer un dibuixant en televisió, la fotografia que van distribuir els mitjans britànics, un primer pla del seu rostre i tres en biquini on llueix cos. Alguns usuaris comenten que "s'assembla a Shakira", encara que més jove. Sembla que és el prototip de noia que enamora al jugador del Barça.

El perfil d'Instagram deixa clar en la seva descripció que no es tracta d'un compte oficial, sinó d'un club de fans, suposadament autoritzat per la mateixa protagonista. Com no hem pogut accedir al perfil oficial de Clara, no podem confirmar que les imatges que ensenya aquest usuari siguin reals, o simplement siguin d'una altra dona que busca els seus minuts de fama.

Es va comentar fa unes setmanes que a Piqué se li va veure en companyia de la misteriosa jove en una escapada a Estocolm i en un conegut restaurant de Barcelona, però no hi ha fotografies d'aquells moments. El català està fent tot el possible per salvaguardar la identitat de la seva xicota, així que si aquestes fotografies fossin reals Piqué, molt contrari a la premsa del cor i a les xarxes socials, no el farà cap gràcia això.