Hi ha una dita catalana que diu que si no vols pols, no vagis a l'era. A qui li va perfecte és a Javier Negre. El periodista ultra de tant en tant torna a treure la poteta perquè els quatre palmeros que encara li quedin a la xarxa li riguin les gràcies. Però ara ha sortit escaldat de mala manera quan menys s'ho esperava.

Javier Negre T5

Javier Negre (Telecinco)

El YouTuber de nova fornada i anomenat periodista per alguns, ha anat a les illes Canàries i allà s'ha trobat amb diferents afiliats del PTE, el Partido del Trabajo de España, de marcada tendència comunista. Negre, amb la mascareta amb bandereta espanyola, no fos cas, ha interpel·lat un jove que duia una pancarta i li etziba una de les seves habituals gracietes marca de la casa: "Usted quiere que venga el comunismo a España... ¿para vivir de la paguita?". No era Santiago Abascal qui parlava, era el seu titella, una mena de Monchito obrint la boca i deixant anar el que diu el líder de Vox. 

negre

Però Negre ha anat baixant el caperronet paulatinament, a mida que el noi li responia. Una galeta amb la mà oberta que l'ha deixat sense capacitat de resposta i que ha provocat que la xarxa l'humiliï encara més del que ha fet el noi al qual volia ridiculitzar:

Que Negre continuï anant per la vida amb un micro i fent-se el graciós. Les esquilades que anirà rebent seran antològiques. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat