Per a molts, l'entrada de setembre significa deixar enrere un irreal estiu que mai passarà a l'oblit. Per Ana Obregón, aquests mesos estan sent devastadors.

El passat 13 de maig, el seu fill va morir de càncer, una notícia que colpeja l'actriu des de fa gairebé 4 mesos. Des de que va passar la tragèdia, Obregón no para d'homenatjar públicament a Álex Lequio cada vegada que té ocasió.

Alex Lequio i Ana Obregon

Ana Obregón i Álex Lequio. | @ana_obregon_oficial 

"Antes me hacía ilusión cuando mi móvil me recordaba 'tal día como hoy...' Ahora llevo horas mirando esta foto entre lágrimas desde mi retiro, sentada al atardecer en el mismo sofá mirando al mediterraneo". Així es pronunciava l'actriu a les xarxes socials fa uns dies amb una foto amb la seva família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Ara, Obregón ha volgut revelar un vídeo inèdit d'Álex Lequio de petit. "Hoy quería compartir con vosotros estas imágenes que forman parte de lo que queda de mi corazón", explica. Ho ha fet per agrair tots els missatges d'ànims que li envien els seus seguidors i que segons confirma l'artista, "me acompañan en mi camino de lágrimas".

 

Un moment més per recordar els 27 millors anys d'Ana Obregón. "Gracias mi Aless por haberme regalado 27 años de momentos de una felicidad inmensa y única. Gracias por aquella flor que me diste con dos años y que aún guardo en un cajón. Gracias por las infinitas veces que me has llamado lo más bonito que me han dicho en toda mi vida: 'mamá'".

Alex Lequio

Ana Obregón amb el seu fill. | @ana_obrego_oficial

Després de tot, Obregón ha confessat que encara escolta al seu fill: "os tengo que confesar que echo mucho de menos que me llame 'mamá', aunque a veces, solo a veces, escucho su voz llamándome "mamá" desde algún lado de la eternidad", concloïa.