La campanya que està fent Albert Rivera és digna d'estudi. I ho és perquè a l'espera de saber com li va el 10-N, si fem cas de les enquestes la patacada que es pot donar el líder taronja a les urnes pot ser de les que ja no s'aixequi. Els vaticinis indiquen una davallada històrica de Cs. Qui sap si per això està fent tants vídeos o si és a l'inrevés: que per culpa dels vídeos els vaticinis l'enfonsen.

Albert Rivera gosset Lucas Ciudadanos

@albertriveradiaz

Vam començar la setmana de manera insuperable, amb el gosset Lucas 'que huele a leche', un vídeo que provocava esgarrifances. Com Freddy Krueger, però en lloc de les ungles llargues, les narius per ensumar l'animal. Després, el panot de la Plaça Urquinaona. Posteriorment, excursió en motos des de Madrid a Valladolid i ara partidet de futbol sala. El polític anant amunt i avall de la pista sense les idees massa clares, demanant que li facin cas i tothom passant d'ell i volent fer una filigrana que, evidentment, no li ha sortit. Vaja, com si estigués fent política al Congrés dels Diputats:

La tendència aquesta a la disfressa no sembla que li provi. En cinc dies ha fet de César Millán, el domador de perros, de Doraemon traient llambordins de la butxaca màgica, de motero de la carretera i de jugador de futbol sala. Tot i un estil lamentable, ha aconseguit marcar un gol, de manera matussera i rematant malament a la pilota. Molt lluny del golàs que ha aconseguit una companya seva en el partit de costellada que Rivera i companyia han jugat al Pavelló Municipal madrileny 'Antonio Mata'.

"Hay partido, jugamos hasta el domingo”, diuen. Però té pinta que no hi haurà remuntada ni res que se li assembli. Més aviat fa tuf de Vinicius que anava per estrella i ara es queda a la grada sense anar convocat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat