L’Albert Rivera no aixeca el cap. Les enquestes pronostiquen una gran ensorrada de Ciutadans a les eleccions del 10-N i el president del partit taronja sembla entossudit en que això sigui així. Si no, no s’entén el paperot d’aquesta nit al debat a cinc (i a la campanya en general, ensumada de gos inclosa). Algú li ha explicat que per guanyar a les urnes, el millor que pot fer és anar a la tele i mostrar productes com si fos l’amo d’un basar en comptes de confrontar idees amb els seus adversaris polítics. I és clar, ell s’ho ha cregut i el resultat provoca vergonya aliena.

albert rivera debat efe

EFE

Un panot de l'Eixample de Barcelona, un pergamí interminable, un munt de cartellets i una baba al llavi inferior. Això és tot el que Rivera va mostrar als electors per aconseguir el seu vot. Només li va faltar treure el gosset Lucas i ensumar-lo en directe. Un espectacle lamentable que es va convertir, des d’un bon principi, en la riota del espectadors:

Rivera va fer el ridícul davant de 16,7 milions d’espectadors, el 47,3% de l’audiència, que ahir a la nit veia el debat electoral a TVE, Antena 3 i La Sexta. I si insisteix a prendre el pèl als votants durant la campanya, diumenge li passarà el mateix a les urnes.