El periodista, escriptor i crític de televisió, Víctor Amela, ha tornat a carregar contra el programa dels dissabtes a la nit de TV3, FAQS, presentat per Cris Puig. Si el cap de setmana passat arremetia contra l'espai d'entrevistes per posar, segons el seu parer, un desafortunat rètol a un Mosso d'Esquadra, ara l'expert en tele ha esclatat contra el format produït per Mediapro i El Terrat pel tipus de contingut que cada cap de setmana ofereixen als espectadors. Què ha dit?

Victor amela tv3

Víctor Amela, TV3

Dilluns 21 de febrer. Una usuària de Twitter, veient la situació que molts joves viuen per culpa de la pandèmia del coronavirus amb feines mal pagades i problemes per arribar a fi de mes, escriu el següent missatge: "Jo no miro el programa, però algú em pot dir si en el FAQS han parlat de l'atur juvenil". Una publicació que acumula diverses respostes, totes en contra del programa de TV3. I entre tots els comentaris en destaca un per sobre la resta. Sí, el de Víctor Amela. Diu el següent:

Una resposta breu, de quatre paraules i dos punts, per referir-se al programa de TV3 que no suporta. Per a l'escriptor Víctor Amela "Paña" vol dir Espanya i "kaka" vol dir caca, excrement. La resposta ben redactada del de Barcelona seria la següent: "No. Només Espanya Caca". És a dir, per a Amela el FAQS és un programa independentista, que només serveix per parlar del procés i Catalunya. La dura vida del crític de televisió: guanyar-se la vida parlant de programes que detesta. Sempre pot canviar de professió. O apagar la televisió.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat