El periodista i escriptor Víctor Amela, nascut a Barcelona i resident a Catalunya, en les últimes hores, s'ha vist embolicat en una nova i sonada polèmica. El també tertulià de televisió ha deixat anar un comentari en el seu compte de Twitter, que s'ha girat a la seva contra i no ha agradat a molts. I és que Amela, en temps de pandèmia, i quan es recomana apostar pel comerç local i de proximitat per ajudar a reflotar l'economia, ha carregat durament contra un establiment que ven productes 100% catalans elaborats a petites granges. Com et quedes?

Víctor Amela, Instagram

Víctor Amela, Instagram

El periodista i advocat, Josep Manuel Silva, ha compartit una fotografia en el seu compte de Twitter de l'embolcall d'un paquet de carn que ha comprat en un establiment de Barcelona, el nom del qual comença per Ametller i acaba per Origen. Una publicació que ha fet per riure's, amb totes les lletres, dels productes de proximitat elaborats a Catalunya. "Botifarra de pagès d'animals criats en granges catalanes", es pot llegir a l'estampa. Una publicació que no ha passat desapercebuda per Víctor Amela, qui no ha deixat escapar l'oportunitat de seguir el fil del seu amic i dir la seva: "Bah, no me'n fio, segur que a la picadora de carn d'Ametller s'hi ha colat algun porquet de la franja de ponent". Adjuntem el polèmic missatge de Silva i la sonada resposta d'Amela:

Un intercanvi de missatges que, com era d'esperar, han desfermat la bogeria a les xarxes. Molts han estat els usuaris que no han dubtat en repartir estopa de la bona contra el periodista i escriptor i el seu amic, també periodista i advocat. Aquests són alguns dels missatges:

Amb els diners i el menjar no s'hi juga. Dues coses que Silva, amb 59 anys, i Amela, amb 60 i guanyador del Premi Ramón Llull de les Lletres Catalanes, encara no han après. Mai es pot saber de tot. Quina pena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat