A qui votarà Ricard Ustrell? Aquest dimecres 29 de gener el president de la Generalitat ha donat per acabada la legislatura i a la primavera tornarem a les urnes. A TV3 toquen a sometent. Comença un període d'excepció a la TV pública on cada notícia, gag, programa i kyron (rètols sobreimpressionats) serà analitzats amb lupa. Qui no suporti la pressió, té dues feines.

ustrell torra

TV3

A Ustrell l'han acusat de biaix polític, que el té. Uns el troben Colauista podemita espanyolista, pel tipus de convidats. Altres el veuen convergent per qui l'apadrina. Avui sembla ataronjat. És de qui calgui. Pilar Rahola ha retuitat el rètol que Planta baixa ha triat per donar per acabat el govern Torra:

Rahola comparteix la irritació contra Ustrell, que es nega a retolar "president Torra" i ho rebaixa a "Declaració institucional de Quim Torra". El Llibre d'Estil de TV3 imposa el tractament de president, no cal el Molt Honorable. Al president se li diu president. Rahola coneix bé Ustrell, hi va coincidir als inicis de Preguntes freqüents quan El Terrat va triar el periodista per presentar el programa on col·labora Rahola. Va durar 4 mesos. El programa Planta baixa després ha entrevistat Carlos Carrizosa amb una estranya complicitat amb el director i conductor de PB. Ustrell i Carrizosa s'han fet un fart de riure:

carrizosa ustrell tv3

TV3

Feien broma per una frase de Carrizosa que Ustrell atribuïa a l'estil Rajoy. Hihi haha i tots contents. Excepte Rahola, tuitaires i alguns catalans que després del paperot de Carrizosa bramant delincuente a Torra esperaven una entrevista menys amistosa i més periodística. Planta baixa en campanya electoral. Una productora externa a TV3 ficant el nas en les lluites entre premsa pública i partits polítics. A qui vota Ustrell? 

------

PD: A qui no deu votar és a l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert:

WhatsApp Image 2020 01 29 at 18.57.42