Divendres de comissió de control a TV3 al Parlament. El xou de Ciutadans contra Vicent Sanchis amb la resta de mitjans públics i de partits de convidats de pedra. Nacho Martín Blanco, de Ciutadans, critica Vicent Sanchis perquè TV3 entrevistés Jordi Pujol al 30 minuts sobre el 0,7% a les ONG i al Sense ficció sobre Mossos d'Esquadra: "Consideren TV3 la seva casa per acontentar la seva parròquia independentista. És immoral blanquejar-ho. És com si TVE entrevistés Bárcenas o Manuel Chaves sobre transparència".

jordi pujol TV3

TV3

Sanchis: "TV3 vol preguntar a Pujol sobre els seus problemes i la seva família, però ell no ho vol. Pujol algun dia farà aquesta entrevista perquè li hem demanat. Són converses complicades, però estem intentant fer-li una entrevista sobre ell fa temps. És raonable que parli d'altres temes de la seva presidència. No veig per què no el podem entrevistar d'altres coses. Quan es donin les condicions del Llibre d'Estil farem l'entrevista a Pujol sobre els seus problemes amb la justícia".

 

sonia sierra cp

21022020Gordillo Sanchis Llorach mail

Canal Parlament

Una florida Sonia Sierra, també de Ciutadans, se solidaritza amb un periodista unionista i Sanchis se solidaritza amb tota la llibertat d'expressió i de manifestació. Nacho Martín Blanco insisteix ara, però, en castellà: per què TV3 entrevista Gonzalo Boye. "Es el espectáculo más escandaloso de parcialidad en todos estos años de TV3. Helena Melero le preguntó si la Audiencia Nacional es un 'a por ellos' contra él o si la AN comete prevaricación. Ha pasado casi desapercibido. Les recomiendo que miren ese momento de 'Tot es mou' y esa barbaridad de TV3. Es inmoral, el circo de los disparates"

tot es mou boye tv3

TV3

Sanchis: "Si vostè diu que això és estratègia separatista, ànim. Parlar de prevaricació no és llenguatge separatista. Si vol escric un llibre de llenguatge separatista i vostè em fa el pròleg. No som cap màquina de difusió de propaganda separatista". L'entrevista és al web de TV3. Allà cadascú valora si el programa d'Helena García Melero va ser explícit sobre l'excepcionalitat de reclamar a Boye una condemna que ha prescrit. La millor resposta de Sanchis és, però, al PP: "Senyor diputat, ja sé que vostè vol que jo marxi a casa, però emmanillat". Aquest és el vídeo:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat