A la Comissió de Control a la CCMA del Parlament d'aquest divendres hi havia expectació per com analitzaria Vicent Sanchis l'arrencada de la temporada. El director de la cadena està patint noves retallades i adverteix que s'acosta un 2020 tràgic per TV3. No hi ha diners per encarregar sèries noves ni programes. Sanchis ho ha explicat amb una metàfora, amb la seva habitual loquacitat.

foto 3553692

ACN

Sanchis: "L'any que ve el primer trimestre serà sòlid, el segon líquid i el tercer gasós. Tindrem forats negres en la programació. Hi ha dies  que a prime time no tenim res per posar". Torna l'ombra de la TV3 sense diners i sense programes de producció externa. Perillarien espais com Polònia, FAQS o el flamant Planta baixa amb els seus coneguts problemes d'audiència i de so.

Ricard 11034

TV3

Sanchis asumia les errades tècniques que han aparegut a diversos programes, especialment al programa d'Ustrell, que va assenyalar en directe els tècnics de TV3. Sanchis: "Les retallades ens estan situant en un lloc que pot ser la marginalitat. Pel que fa a les inversions en el Departament Tècnic, han patit una sotragada molt forta. Els fem estalviar 3 milions d'euros. El resultat és precarietat tècnica". Són les dues ombres que planen a TV3, que no es pugui comprar programes fora de la casa i els problemes tècnics. Sanchis reconeix: "Em preocupa"

sanchis ustrell acn

ACN

Més feridor ha estat parlar d'audiència de la seva aposta estrella de la temporada. TV3 ha assumit que Ricard Ustrell fracassa competint amb Al rojo vivo de Ferreras. La Sexta guanya TV3 cada dia en la seva franja. Sanchis: "PB ens pocs dies se situa en el segon lloc. En quina secta ubiquen a Ustrell, Heredia i Oltra?". Sanchis ja s'ha carregat programes a mitja temporada, com A tota pantalla o Tarda oberta.  Eren cars o amb poca audiència. Planta baixa és les dues coses. Ronda el 10% de mitjana i costa 4 milions.

arrimadas ventriloc tv3

TV3 

No ha faltat l'habitual crítica de Ciutadans a Toni Soler recordant un gag de fa 4 anys a Polònia: "Toni Soler es un machista: pinta a Inés Arrimadas como una muñeca o a Lorena Roldán como una animadora. Para él las mujeres solo pueden ser muñecas o cheerleaders". Aquest és el nivell. Les sessions s'hauria de televisar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat